Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

SOFTLINE - 50 KG YAVAŞLATICI SİSTEM

245,74 TL + KDV
ALBATUR
SOFTLINE - 50 KG YAVAŞLATICI SİSTEM
245,74 TL + KDV
  • Ürün Açıklaması

    Ürün Detayları

    Gürültü Kirliliğini Önler
    Yavaşlatıcı sistemler , sürme kapı ve kapak sistemlerinde kullanılması sayesinde , kapakların hızlı kapatılması gibi durumlarda istenmeyen sesleri  önler. Ortamın gürültüsüz olmasına ortam sağlar.

    Kapı ve Dolaplarınızın Ömrünü Uzatır
    Albatur Softline Yavaşlatıcı sistemler , uygulandıkları dolap ve kapı uygulamalarında sistemin yavaş kapatılmasını sağlar. Bu sayede kapak ve kapıların çarpma hareketinden kaynaklı malzemelerin zamanla hasar görmesini engeller. Bağlantı noktalarındaki aşınmayı önler. Kapınızın ve dolabınızın ömrünü uzatır.

    Güvenli Kullanım Sağlar
    Softline Yavaşlatıcı üniteler sayesinde , özellikle çocukların , yaşlı veya engelli bireylerin yaşadığı ortamlarda parmaklarının kapı paneli ile duvar arasında veya sürme kapak ile yan dikme arasında sıkışma riskini azaltır.Kapak frenleme sistemi ve yavaş kapanma özelliği kapakların ani ve hızlı kapanması halinde olası insanların zarar görmesini engeller. Güvenli kullanım sağlar.

    Mobilya’ya Değer Katar 
    Softline Yavaşlatıcı sistemlerin uygulanması , üreticiler için ürüne katılmış artı değer , son kullanıcı müşteriler için tercih sebebi olabilir. Her iki açıdan da maliyeti yüksek olmayan bu sistemin mobilya ünitelerinde bulunması mobilya ‘ya değer katar.

    Albatur Yavaşlatıcı Sistemleri
    Albatur Softline üretimini gerçekleştirdiği sürgü sistemlerine yönelik bütenleşik ve sonradan adapte edilebilen 20 farklı yavaşlatıcı mekanizma üretmektedir. Kapı ve kapaklara yönelik bu ürünler hakkında web sitemizden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • İade Koşulları
  • Hızlı Mesaj
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.