Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

ALÜMİNYUM DOLAP KULP ALTIN/SİYAH 224MM

126,00 TL + KDV
PROFESYONEL
ALÜMİNYUM DOLAP KULP ALTIN/SİYAH 224MM
126,00 TL + KDV
  • Ürün Açıklaması

    Profesyonel 251 CP 224 mm Altın Siyah Mobilya Kulp

    Profesyonel 251 CP 224 mm Altın Siyah Mobilya Kulp, Alüminyum mobilya kulpları sınıfındadır. Bu kulplar malzeme olarak 1. Sınıf kaliteye sahiptirler. Tasarım olarak birden fazla model seçenekleri mevcuttur. Dolap kulpları, evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanılabilir. Çekmecelerde, kapaklarda, dolaplarda, mutfaklarda, vestiyerler de ve birçok alanda kullanım sağlanabilir. Paslanma ve kararmaya
    karşı oldukça dayanıklı olan bu mobilya kulpları sağlamlığı ve hafif tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Alüminyum dolap kulpları şık tasarımları sayesinde en çok tercih edilen mobilya kulplardır.

    Kulp Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Kulplar arasında renk ayrımı vardır bu renkler, krom, beyaz, siyah, altın sarısı ve diğer renk seçenekleri mobilya kulpları ile buluşmaktadır. Ölçülerine göre farklılık gösterirler. Bir kulp alacaksanız eğer ilk önce bakmanız gereken yer 2 delik arası mesafe olacaktır. Kulp ölçüleri, 8 mm, 16 mm, 32 mm, 64 mm, 96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm, 224 mm,256 mm, 288 mm, 320 mm ve bu şekilde birçok ölçü mevcuttur. Kulp üreten firmalar bu ölçüler ile fabrikada üretim yapmaktadırlar. Evinize kulp alacaksanız eğer bu ölçüleri dikkate alarak almanızı öneririz. 

    Kulp Temizliği Nasıl Olmalıdır

    Kulp temizliğine gelecek olursak eğer kimyasal malzemeler ile silinen dolap kulpları ne kadar kaliteli olursa olsun zamanla kararma veya paslanma gibi değişik renk atması göstermektedir. Kulp temizliğinde herhangi bir kimyasal temizlik malzemesi kullanılmamasını tavsiye ederiz. Dolap kulpları, temizlerken nemli bir bez yardımı ile silmenize tavsiye ediyoruz. Bu şekilde yapılan işlemlerde uzun süreli dayanıklı kuplara sahip olursunuz.

  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • İade Koşulları
  • Hızlı Mesaj
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.